ROLXX rolgordijnen

ROL de basis rolgordijnen met doeken in verschillende kleuren en transparanties zijn warmtewerend en brandvertragend. Het is mogelijk deze rolgordijnen te bedienen met ketting, domotica of een afstandsbediening.


XXL is de oplossing voor alle extra grote ramen tot 6m breed en 3m hoog, of omgekeerd. Deze rolgordijnen geven het interieur een strakke designlook. Een aanrader van formaat!

dupLXX met 2 rolgordijnen in één steun. Door verschillende soorten doeken samen te gebruiken, kunnen de positieve eigenschappen van beide doeken benut worden. De dupLXX is geschikt voor alle ruimtes waar een transparante doek voor overdag en een afsluitend doek voor 's avonds nodig is.

XXSecret zorgt voor de nodig privacy. Een transparant doek biedt privacy overdag, maar 's avonds niet. Zodra het buiten donker wordt, kunnen voorbijgangers gemakkelijk binnenkijken. De XXSecret levert licht zonder zicht: de speciale LED verlichting maakt het doek blikdicht van buitenaf en zorgt ervoor dat de bewoners en hun interieur niet in de kijker lopen.

SKY een combinatie van een transparant en een afsluitend doek op één en hetzelfde systeem. De hoogte van de overgang kan zelf gekozen worden. Op die manier kan de verhouding van openheid, afscherming en licht geoptimaliseerd worden.

PaNeL vormt een combinatie tussen Oosterse traditie en modern interieur. Verschillende kwaliteiten of kleuren van panelen kunnen samen gebruikt worden, waardoor een waaier van combinaties mogelijk wordt.


‹‹Terugkeren
Telefoon : 053 66 42 85Locatie : Broekstraat 8 - 9473 Welle

Copyright 2021 © Van Laethem – Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer

Webontwikkeling Siteffect